Om os

Velkommen til mit kreative hunde univers!


Jeg har med Heart & HoundDK kombineret to af mine absolut største passioner, nemlig hunde og det kreative.

Med en uddannelse som tilskærer har jeg tidligere haft mit eget børnetøjsmærke, hvor små kollektioner, lækre metervare og kælen for de små detaljer, var omdrejningspunktet.

Det er med samme tilgang at jeg designer og fremstiller liner og halsbånd til jeres hunde. 


Kollektionerne er små, ja nogle styles findes endda kun som unika, de er alle håndlavet og jeg elsker at gå på opdagelse efter nye metervare, prøve farvekombinationer af og se mine designs få liv på jeres dejlige hunde.


Baggrunden for Heart & HoundDK

I 2007 mødte jeg en Podengo ved navn Raffi. Mødet med ham gjorde mig nysgerrig på racen og jeg satte mig for at lære den bedre at kende.

Hvad jeg fandt ud af var mildest talt nedslående og trist. Denne fine, milde, sociale race, som Podengoen er, ses desværre oftest ikke som andet end et redskab for de spanske jægere og mange tusindvis af Podengoer lider en forfærdelig skæbne når jagtsæsonen slutter hvert år i februar. De bruges op og kasseres.

Slut 2007 kom Dina så ind i vores liv. Hun er en Andalusisk Podengo, som blev efterladt til egen skæbne som 1 1/2 årig. 

Ingen tvivl om, at Dina har ting og sager med i rygsækken men hun er i dag "landet" hos os og vi nyder hendes skæve, finurlige og elskelige personlighed hver dag.


Dina er den direkte årsag til, at jeg har startet Heart & HoundDk da jeg ønsker at hjælpe de mange mennesker der hver dag kæmper for at forbedre Podengoens vilkår i dets hjemland Spanien. 


Bonus info:

Jeg er desuden opdrætter under Dansk Kennel Klub af Dansk Svensk Gårdhund og ja, så er jeg også eksamineret hundeinstruktør :)


Velkommen til !

Marie-Louise Barré Hansen